Prima pagina Produse si servicii Noutati si promotii Distribuitori Contact
 
 

Produse si servicii


 

Aerospatial TEHNOLOGIA pentru controlul sigur al zborului. Parker proiecteaza, construieste si suporta sisteme si componente pentru aproape toate avioanele care zboara astazi.

Control climatic TEHNOLOGIA de control a gazelor si fluidelor pentru a varia temperatura. Parker ofera confort si control pentru refrigerare si aer conditionat.

Electromecanic TEHNOLOGIA de a controla echipamentele mecanice prin electricitate. Sistemele si componentele electromecanice Parker imbunatatesc precizia si cresc productivitatea.

Filtrare TEHNOLOGIA de purificare a solidelor, lichidelor si gazelor. Sistemele de filtrare Parker asigura performanta optima pentru aplicatiile industriale, marine si mobile.

Transportul fluidelor si gazelor TEHNOLOGIA de directionare si stocare a gazelor si fluidelor. Conectorii si furtunurile Parker sunt critice pentru sute de aplicatii.

Hidraulica TEHNOLOGIA de a controla fluidele sub presiune pentru a crea forta si miscare. Sistemele hidraulice Parker ajuta si imbunatatesc performanta masinilor.

Pneumatica TEHNOLOGIA de control a gazelor presurizate pentru a crea forta si miscare. Sistemele pneumatice Parker ajuta si imbunatatesc performanta masinilor.

Controlul proceselor TEHNOLOGIA de reglare a proceselor pentru a oferi iesiri stabile si consistente. Acest capitol include instrumente pentru procese, semiconductori, generarea energiei electrice, aplicatii analitice si medicale.

Etansare si protejare TEHNOLOGIA de a furniza o inchidere perfecta. Etansarile si sistemele de etansare Parker ofera siguranta si imbunatatesc performanta echipamentelor.

 

 

 
ParkerStore Cataloage